Тя има навика да обработва всяка снимка с фотошоп. Натрупаните

...
 Тя има навика да обработва всяка снимка с фотошоп. Натрупаните
Коментари Харесай

Не можа да се пребори! Целулитът превзе Русата Златка

 Тя има навика да обработва всяка фотография с фотошоп. Натрупаните килограми по време на бременността и запуснатото тяло я принуждават. Мис плеймейт най-сетне се успокои, че ще я водят до олтара и се тъпче като прасе.

 

Тунингът е предизвикан от целулит, отпуснати бедра и недостатъци по корема.

 

Златка в никакъв случай не би си разрешила да пусне такива фотоси, само че нейни другари го направиха. С тях звездната двойка почива на родното Черноморие.

 

Приятелят на русокоската Карен също си завоюва изобилен хейт, което от своя страна го предизвика да мине на строга диета и състезателен режим. По фотосите обаче към момента не виждаме резултати.

 

Когато гледаме фотосите на Златка, оповестени от нея, наподобява като слязла от корица. Заровим ли се малко по-дълбоко и несъвършенствата изпъкват незабавно.

Семейният живот и по-точно домакинската работа, ежедневните грижи за децата, професионалните задължения са взели цялото време на плейметката и наподобява не й остава време да се подържа.

 

Златка има както почитатели, по този начин и хора, които осъждат дейностите й в медиите. Тя стана известна като скандална участничка в шоуто „ Островът на изкушението “, в което разруши двойка. Така е, за популярност е подготвена на всичко.

Инфо: hotarena.net

Тагове: Златка Райкова целулит фотошоп
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР